/ Arnis Balčus / Konkursi

iRIGA jūlija tēma – Pilsēta, kas dzied un dejo

Turpinās akcija iRIGA, kuras ietvaros visa gada garumā galvaspilsētas iedzīvotāji tiek aicināti reizi mēnesī iesūtīt fotogrāfijas par dažādām tēmām, sestā tēma – Pilsēta, kas dzied un dejo. Labākie darbi tiks iekļauti Rīgas Fotomēnesis 2014 izstādē iRIGA, kura norisināsies 2014. gada maijā Eiropas Kultūras galvaspilsētas programmas ietvaros. Aktīvāko un interesantāko darbu autorus gaida vērtīgas pārsteiguma balvas.

Tveriet mirkļus Dziesmu un deju svētku laikā, fotografējiet mūziķus un skatītājus saviesīgos pasākumos, bet varbūt īstais kadrs atradīsies, vērojot ielu muzikantus vai dejotājus mājas ballītē.

Fotogrāfijas par šo tēmu līdz 31. jūlijam varat iesūtīt vietnē http://www.flickr.com/groups/iriga-6

Fotogrāfijai ir jābūt uzņemtai 2013. gadā un attēlu jāiesūta maksimālajā rezolūcijā. Vienas tēmas ietvaros drīkst iesūtīt ne vairāk par 10 fotogrāfijām. Fotogrāfijas parakstā norādiet autora vārdu, uzvārdu un uzņemšanas vietu un laiku. Ar autoriem, kuru darbi tiks atlasīti izstādei, sazināsimies caur Flickr un vajadzības gadījumā aicināsim iesūtīt fotogrāfijas lielākā izšķirtspējā pa e-pastu. Pilnus noteikumus lasiet šeit.