/ Foto Kvartāls / Notikumi

Aicina pieteikties fotoplenēram Pa Buclera pēdām

Šogad Viesītē no 8. līdz 10. augustam norisināsies pēc kārtas sestais fotoplenērs Pa Buclera pēdām, uz kuru aicināti gan profesionāļi, gan arī foto entuziasti no visas Latvijas.

Plenērs Pa Buclera pēdām tiek rīkots latviešu fotogrāfijas pamatlicēja Mārtiņa Buclera (1866–1944) piemiņai, lai stiprinātu Latvijas fotogrāfu kopienu, kā arī sniegtu iespēju attīstīt teorētiskās un praktiskās zināšanas foto jomā.

Šī gada programmā paredzēts iepazīt Viesīti un tās iedzīvotājus, tiks piedāvātas arī lekcijas par tipoloģiju fotogrāfijā un rīkots konkurss starp grupām – Fotokaujas, kura dalībniekien būs jāatlasa labākie plenēra laikā tapušie darbi. Žūrija izvērtēs un nosauks finālistus, savukārt uzvarētāju noteiks Viesītes iedzīvotāji.

Dalības maksa divām dienām – 30 EUR, kurā iekļauts transports no Rīgas uz Viesīti un atpakaļ, guļvieta, ēdināšana, kā arī lekcijas un nodarbības. Dalībniekiem vēlams ņemt līdzi portatīvo datoru.

Pieteikšanās līdz 3. augusta plkst. 24.00, rakstot uz e-pastu buclers@inbox.lv. Detalizētāku informāciju var iegūt, zvanot uz tālruņa nr.: 28619776. Pasākumu atbalsta Viesītes novads un LKA Latvijas Kultūras koledža. Organizē apvienība Kvadrāts un biedrība Pilsētas fotoklubs.