/ Foto Kvartāls / Notikumi

Notiks trešais Riga Photo Show

Jau trešo gadu gan profesionāļus, gan amatierus no 14. līdz 16. novembrim uz Ķīpsalu aicina foto un video tehnikas izstāde un forums Riga Photo Show 2014. Interesenti ir aicināti apskatīt un novērtēt pasaules mēroga jaunumus foto un video tehnikas jomā, apgūt dažādus noderīgus trikus, apmeklējot seminārus un meistarklases, iegūt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem un iepazīties ar dažādiem meistariem.

Šogad par izstādes lielāko atbalstītāju ir kļuvis IB Serviss – Canon Biznesa Centrs, kas Baltijas tirgum ir gatavi prezentēt virkni jaunu produktu. Tāpat tiks pārstāvēts Nikon, Fujifilm, Sony, Pentax, Leica, Epson, Broncolor, Profoto, Bowens, Tamron, GoPro, GITZO, kā arī citi spēcīgi un visā pasaulē zināmi zīmoli. Līdztekus tehnikai būs pieejami arī dažādi aksesuāri un citi šo zīmolu produkti, turklāt izstādes organizatori sola, ka izstādē varēs redzēt arī karstākos tehnikas jaunumus tieši no pasaules vadošās fotoindustrijas izstādes Photokina 2014.

Arī šogad izstādē visas trīs dienas divās zālēs būs dažādi semināri un meistarklases par kāzu, modes un portretu foto, dažādiem reklāmas fototrikiem, satura veidošanu foto un video bankām, kā arī citām noderīgām tēmām. Seminārus un meistarklases vadīs Indriķis Stūrmanis, Andrejs Zemdega, Gatis Rozenfelds, Gunārs Binde, Oļegs Zernovs, Vladimirs Svetlovs, Žanna Dubska un vēl daudzi citi. Dalības maksa uz katru semināru ir 3 EUR. Tie, kuri vēlas apmeklēt vairākus seminārus, izstāžu centrā varēs iegādāties daudzdienu biļeti par 17 EUR.

Riga Photo Show būs skatāmas vairākas fotoizstādes. Īpaši krāšņas fotogrāfijas varēs aplūkot Latvijas Kāzu fotogrāfu asociācijas 2014. gada fotogrāfiju izstādē. Tāpat būs iespēja ielūkoties preses fotožanrā – Lietuvas preses foto Gada balvas izstādē un Latvijas preses foto izstādē. Pirmo reizi Riga Photo Show būs izstādītas fotogrāfijas no Latvijas Fotogrāfijas muzeja izstādes Darbs, kas uzņemtas laika posmā no 1920. līdz 1950. gadam un ir apliecinājums ne tikai latviešu darba spējām, bet arī dzīvespriekam un vitalitātei. Līdztekus šīm ekspozīcijām apmeklētājus priecēs arī citu žanru fotogrāfiju izstādes.

Tāpat izstādē varēs uzzināt par labākajiem fotokursiem, fotoskolām un jaunākajām studiju iespējām. Pasniedzēji sniegs konsultācijas un palīdzēs izvēlēties piemērotākās studijas.

Riga Photo Show 2014 darba laiks:
14. novembrī 10.00–18.00
15. novembrī 10.00–18.00
16. novembrī 10.00–17.00

Ieeja 5 EUR.