/ Foto Kvartāls / Notikumi

Atklāšana ISSP plānotājam 2017. gadam

Trešdien, 23. novembrī, tiks prezentēts ISSP plānotājs 2017. gadam, kura 53 atvērumus sastāda Starptautiskās fotogrāfijas vasaras skolas dalībnieku un pasniedzēju autordarbi. Biedrība ISSP plānotāju izdod jau piekto reizi.

ISSP plānotājs 2017. gadam ir lielisks dizaina objekts, kurā publicēti laikmetīgās fotogrāfijas autoru oriģināldarbi. 53 nedēļu atvērumus sastāda Starptautiskās fotogrāfijas vasaras skolas 2016 dalībnieku un pasniedzēju darbi, kas radīti šā gada augustā Kuldīgā un tās apkārtnē. Šogad vasaras skolā piedalījās 73 fotogrāfi no 25 valstīm, kā arī 8 Pelču ciemata iedzīvotāji, radot fotogrāfijas, instalācijas, grāmatas, multimediju un video darbus.

Atzīmējot jaunā plānotāja iznākšanu, ISSP aicina uz izdevuma prezentāciju 23. novembrī plkst. 19.00 grāmatnīcā Bolderāja, Avotu ielā 29. Pasākumā vienīgo reizi ārpus Kuldīgas tiks demonstrēta pilna ISSP 2016 noslēguma darbu kolekcija. Notikumam par godu DJ un VJ apvienība Pachamama Beats LV ir sagatavojuši unikālu darbu vizualizāciju etno-elektroniskas mūzikas pavadījumā.

Prezentācijas laikā plānotāju varēs iegādāties par īpašu cenu, bet jau šonedēļ izdevumu būs iespējams pasūtīt internetā, kā arī tas būs atrodams atsevišķos dizaina un grāmatu veikalos Rīgā.

Izdevums tapis sadarbībā ar Kuldīgas Novada pašvaldību un AS Antalis. Dizaina autori – ISSP ilggadējie partneri apvienība rabit!! (Artis un Rūta Brieži).

Saite uz notikumu Facebook.