/ Foto Kvartāls / Notikumi

FK Balva 2020 – 1. jūnijā 19.00

Šogad FK Balva notiek sadarbībā ar Baltijas Foto Servisu un Rīgas Fotomēnesi. Finālisti ir: Adelīna Kalniņa, Aleksandrs Vasiļevskis, Anna Dzērve, Antra Oša, Diāna Sutugina, Filips Šmits, Henri Laķis, Jānis Škapars, Marija Luīze Meļķe, Oskars Artūrs Upenieks.

Lai pieslēgtos balvas finālam, pirmdien, 1. jūnijā plkst. 19.00, dodieties uz saiti platformā Zoom:
https://us02web.zoom.us/j/85760686641
Tikai Zoom būs iespējams skatītājiem uzdot jautājumus un piedalīties skatītāju balsojumā, bet Facebook būs iespējams skatīt balvas norisi.

Katrs finālists uzstāsies ar savu darbu prezentāciju (apm 10 min), vērtējumu izteiks žūrija, jautājumus varēs uzdot arī skatītāji, vakara noslēgumā tiks noteikts uzvarētājs. Finālistus vērtēs starptautiska žūrija – žurnāla Bird In Flight fotoredaktore Ļoļa Goldšteina no Kijevas, neatkarīgais kurators Braņislavs Stepaneks no Bratislavas un žurnāla FK galvenais redaktors un festivāla Rīgas Fotomēnesis direktors Arnis Balčus. Pasākumā ar prezentāciju viesosies arī iepriekšējās balvas ieguvēja – Annemarija Gulbe.

FK Balva ir lieliska iespēja Latvijas jaunajiem fotogrāfiem prezentēt savas fotogrāfijas plašākai auditorijai, saņemt kritiku un ieteikumus no starptautiskas žūrijas, kā arī iegūt publicitāti Latvijā un ārzemēs. Uzvarētājs saņems balvu – BFS dāvanu karti 150 EUR vērtībā un savu darbu publikāciju žurnālā FK. Visi finālisti saņems FK ikgadējo izdevumu Latvijas fotogrāfija 2020. Pasākums ir daļa no festivāla Rīgas Fotomēnesis 2020 programmas. Plašāka informācija par festivāla pasākumiem dikstave.lv.