/ Foto Kvartāls / Notikumi

Vienreiz mūžā – piesakies dalībai FK jaunajā izstāžu stendā!

Mums, žurnālam Foto Kvartāls, turpmāk būs izstāžu stends Free Riga Viskaļu ielā, un to atklāt vēlamies ar izstādi Vienreiz mūžā, kas veltīta pēdējā laika nozīmīgākajam cilvēces pagrieziena punktam. Taču mēs vēlamies uz Covid-19 paskatīties ar smaidu, tāpēc sagaidām asprātīgus, jautrus un ironiskus vizuālus komentārus par šo pārmaiņu un izaicinājumu laiku. Jebkurš var iesūtīt no 1-3 darbiem (JPG, platākā mala 2500px) uz fk@fotokvartals.lv līdz 24. jūnija rītam! Mēs atlasīsim un izveidosim izstādi, kas tiks atklāta jau 1. jūlijā kopā ar Free Riga Viskaļa ielas vasaras kultūras programmu!

Noteikumi īsumā:

– Tēmu Vienreiz mūžā var interpretēt brīvi;
– Fotogrāfijām jābūt tapušām 2021. vai 2020. gadā;
– Attēli drīkst būt arī digitāli manipulēti, bet bez ūdenszīmēm;
– Attēlus nosauciet vards_uzvards_kārtasnr.jpg, piemēram, Krisjanis_Karins_1.jpg;
– JPG, platākā mala 2500px. Nepieciešamības gadījumā sazināsimies, lai palūgtu lielākus failus;
– Pieteikumā iekļaujiet savu vārdu, uzvārdu, kā arī tālr. nr. un Instagram vai mājas lapas adresi (ja ir). Bildes jāiesūta uz epastu fk@fotokvartals.lv līdz 24. jūnija plkst. 10.00 pēc Latvijas laika, subject – Pieteikums izstādei.
– FK no iesūtītajiem darbiem izvēlēsies un izveidos grupas izstādi – nodrošinās darbu druku un izvietošanu. Izstādes beigu datums tiks precizēts, bet tā norisināsies vismaz 4 nedēļas. Pēc izstādes darbi tiks utilizēti;
– Iesūtot darbus, jūs piekrītat piedalīties izstādē bez atlīdzības, kā arī atļaut darbus bez atlīdzības izmantot ar izstādi saistītajās publicitātes aktivitātēs.