/ Foto Kvartāls / Notikumi

Tikšanās ar Gunāru Bindi LNMM

Svētdien, 5. novembrī plkst. 11.00, Latvijas Nacionālais mākslas muzejs aicina pievienoties sarunai muzejā ar fotogrāfu Gunāru Bindi, kura darbi skatāmi ekspozīcijā 12 fotogrāfi / 125 fotogrāfijas / 10 sērijas.

Tikšanās laikā fotogrāfs Gunārs Binde stāstīs par savu radošo darbību – pieredzi un izaicinājumiem, kā arī iepazīstinās ar ekspozīcijā skatāmajām fotogrāfijām. Sarunas gaitā pievērsīsies radošajai darbībai fotogrāfijā gan teorētiskā, gan praktiskā skatījumā. Tiks apskatīts arī filmiņu fotogrāfiju attīstīšanas process un izzināts, kā nonākt no idejas līdz rezultātam. Kopīgi tiks pārrunāta arī  Gunāra Bindes inscenētās fotogrāfijas metode, kurā viņš apvienoja režiju, tēlojumu, kinokadra estētiskas principus un dokumentāciju.

Papildu informācija:
– Pulcēšanās ekspozīcijā 12 fotogrāfi / 125 fotogrāfijas / 10 sērijas, 2. stāva labajā spārnā.
– Muzejā vēlams ierasties aptuveni 10—15 minūtes pirms nodarbības sākuma, lai nesteidzīgi izmantotu garderobes un kases pakalpojumus, kā arī dzirdētu pedagoga uzdoto uzdevumu.
– Norise pieejama cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Noderīga informācija par muzeja pieejamību atrodama šeit: bit.ly/pieejamiba-muzeja.