/ Arnis Balčus / Konkursi

Konkurss par labāko FK reklāmu

Konkursi ir sava veida prakse iemaņu attīstīšanai, tāpēc FK konkursus vēlamies piedāvāt tādus, kas stimulētu lasītāju jaunradi. Ļoti ceru, ka jūs tos uztversiet kā lielisku iespēju pieredzes papildināšanai, jo labi paveikts darbs noteikti ir daudz lielāks ieguvums nekā balva.

Pirmais konkurss būs FK reklāmas veidošana. Jums ir jāizveido vizuāla reklāma (plakāts, pastkarte, baneris, video vai tml.), kurā tiktu reklamēts FK. Kā reklamēt, tas ir jūsu ziņā. Vienīgais priekšnoteikums – reklāmā ir jāparādās FK logo. Logo jūs varat lejupielādēt šeit. Mēs gribam redzēt radošus, netradicionālus, asprātīgus risinājumus. Interesantākos darbus publicēsim FK, bet pašam labākajam tiks balva no Laikmetīgā Mākslas centra – trīs jaukas grāmatiņas: nupat izdotā Rolāna Barta “Sēru dienasgrāmata”, kā arī “must-have” foto literatūra – Barta “Camera Lucida” un Sontāgas “Par fotogrāfiju”. Darbus izvērtēs un uzvarētāju noteiks speciāli šim konkursam izveidota žūrija. Tāpat uzvarētāja darbam garantēsim publicitāti, cik vien tas būs iespējams.

Kā iesniegt

Katrs dalībnieks var iesniegt vienu vai vairākus darbus kā jpg, pdf, gif, png, tiff vai swf. Ja iesniedzat video, to nepieciešams augšupielādēt Vimeo vai YouTube, iesūtot tikai linku.

Pieteikumu sūtiet uz:

fk [at] fotokvartals.lv (līdz 8 MB vienā vēstulē)

Subject: Konkursam

Pieteikums jāiesniedz līdz 30.01.2011. pl. 23.59.