/ Foto Kvartāls / Blogs

Sākas pieteikšanās FK Balvai 2018

Žurnāls Foto Kvartāls sadarbībā ar Sony un festivālu Rīgas Fotomēnesis izsludina pieteikšanos FK Balvai 2018, kuras mērķis ir noskaidrot labāko Latvijas jauno fotogrāfu.

FK Balvai aicināti pieteikties jaunie Latvijas fotogrāfi, kas ir karjeras sākumposmā. Tā ir iespēja fotogrāfiem sasniegt plašāku auditoriju gan vietējā, gan starptautiskā mērogā, kā arī saņemt ieteikumus un atbalstu radošajam darbam. Balvas uzvarētājs iegūs arī vērtīgas balvas – Sony kameru ILCE-5100L, kā arī darbu publikāciju žurnālā FK. Īpašu balvu saņems arī skatītāju simpātija, kas tiks noskaidrota portāla Delfi balsojumā. Iepriekš FK Balvu ieguvuši Viktorija Eksta, Luīze Nežberte un Juris Zemītis.

Šogad FK Balvas žūrijā darbojas mākslas zinātniece un kritiķe Santa Mičule, fotogrāfs un fotogrāmatu izdevējs Endrjū Miksis (Andrew Miksys) no Lietuvas/ASV, kā arī FK galvenais redaktors un festivāla Rīgas Fotomēnesis vadītājs Arnis Balčus.

Balvai iespējams pieteikties līdz 6. aprīlim, bet fināls norisināsies 14. maijā koprades telpā The Mill. Plašāka informācija par pieteikšanos pieejama sadaļā FK Balva.