/ Aldo Džarelli / Foto stāsts

Mēs esam visur

“Mēs esam visur” bija LGBTQIA+ kopienas moto 70. gadu nemieru laikā. Tas bija gan paziņojums, gan pieprasījums pēc redzamības, gan drauds.

Mēs esam visur, mēs esam tur, kur jūs nevēlaties skatīties, tuvu jums, un mēs esam plaisa normās, ko jūs uzspiežat.

Vārds queer nozīmē dīvains vai savāds, bet tā saknes ir tādos spēkos, kas domāti, lai lauztu noteikumus, lai iznīcinātu normas, kas ir ierobežojošas, lai cīnītos un noraidītu jebkādu tolerances formu, kas radīta no buržuāziskā veselā saprāta.

Modes industrija piedāvā skaistuma standartus, kas neatspoguļo ķermeņa daudzveidību. Šķiet, ka ķermeņi ir radīti apģērbam, nevis otrādi.

Mana projekta mērķis ir parādīt ķermeņus, kas vēlas lauzt standartus, demonstrējot savu seksualitāti, daudzveidību un vēlmi būt reprezentētiem.

Šajā projektā visi manis attēlotie ķermeņi ir seksualizēti. Seksuālā afirmācija ir galvenais punkts revolūcijā, kuras mērķis ir panākt ķermeņa uztveres neitralitāti.

Aldo Džarelli (Aldo Giarelli) ir portretu un modes fotogrāfs no Itālijas. “Es cenšos veidot kvīru estētiku, un man ir spēcīga aizraušanās ar visa veida ķermeņiem,” viņš skaidro savus darbus.